• Your Partner in Healthcare and ICT Solutions

Oplossingen

Digitale OK

Oplossingen

De focus van Formex Medical ligt in steeds hogere mate bij het bieden van totaaloplossingen. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met een aantal belangrijke spelers binnen de medische sector zijn wij steeds meer in staat om grote projecten in zijn geheel te leiden en te verzorgen. Hiermee besparen wij uw instelling veel tijd met de organisatie en coördinatie van uw project. Wilt u in uw zorginstelling een internetruimte creëren voor patiënten of bewoners? Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar video-oplossingen voor auditoria en viewingruimtes? Wij kunnen uw instelling niet alleen voorzien van alle benodigde apparatuur maar daarnaast ook zorg dragen voor een snelle en probleemloze installatie.

Entertainment

Iedere zorginstelling wil haar patiënten of bewoners zo goed mogelijk van dienst zijn. Door de implementatie van entertainment kan het verblijf of bezoek veel aangenamer worden. Het bekende voorbeeld is natuurlijk de televisie aan bed in ziekenhuizen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u zorgen voor meer vermaak voor uw patiënten of bewoners in bijvoorbeeld de wachtkamer, recreatieruimte of aan het bed? Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

Lees verder

Digitale OK

Bij de inrichting van operatiekamers wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale technieken. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om opnamen te maken van operaties en kan het patiëntdossier eenvoudig tijdens de operatie digitaal geraadpleegd worden. Tevens is het mogelijk om al deze beelden en gegevens in het gehele ziekenhuis beschikbaar te maken met behulp van het ziekenhuisnetwerk.

Lees verder

CureTrack

Wist u dat het verplegend personeel in ziekenhuizen 25% van zijn tijd kwijt is met het zoeken naar spullen? COW’s, infuuspompen, rolstoelen, bloeddrukmeters. Het zijn een aantal voorbeelden van dingen die het hele ziekenhuis doorzwerven. Op de momenten dat je ze nodig hebt zijn ze vaak nergens te bekennen. Een oplossing is extra veel van deze apparaten inkopen. Maar is het geen betere oplossing als ze altijd snel en eenvoudig te vinden zijn?

Lees verder

Infectiepreventie

Wie werkt in de zorg weet als geen ander hoe belangrijk hygiëne is. Wat schoon oogt hoeft niet schoon te zijn. Microscopische gevaren als VRE en MRSA liggen altijd op de loer. Bacteriën (en andere kleine ziekmakers) vind je overal terug en ze kunnen de patiëntveiligheid ernstig in gevaar brengen. Zeker wanneer er sprake is van open wonden of een verminderde weerstand.

Lees verder

One-stop-shop

Wij beperken ons niet tot enkel medische ICT. Waarom niet? Omdat wij ook wel begrijpen dat u niet voor elk klein dingetje bij een andere leverancier wilt aankloppen. Wij denken daarom voor u graag buiten gebaande paden en houden ervan om te worden uitgedaagd. Zoekt u een ongebruikelijk product of juist iets dat moeilijk leverbaar is gebleken? Stel dan ons team op de proef, u zult niet de eerste zijn die verrast wordt door onze flexibiliteit.

Lees verder

Productontwikkeling

Bij de ontwikkeling van onze producten komt heel wat kijken. Alleen een product medisch certificeren kost vaak al maanden. Maar wat het product ook is, het begint eenvoudig. Met een idee. Een idee van ons, of misschien wel een idee van u.

Lees verder

Inkoopsystemen koppelen

Natuurlijk heeft u meer dan één leverancier. Niemand verkoopt tenslotte alles (al mag u ons gerust uitdagen). Bovendien wilt u kunnen vergelijken. Maar meer leveranciers brengt ook meer gedoe. Allemaal hebben ze hun eigen systemen en websites. En weet u altijd direct bij wie u het beste kunt zijn? Zou het niet veel fijner zijn wanneer u in één overzicht een totaalaanbod heeft van al uw leveranciers? En als u vanuit daar eenvoudig orders kunt plaatsen?

Lees verder