Een normaal computertoetsenbord heeft één groot probleem. Het is nauwelijks schoon te maken en daarom meestal een broeinest van bacteriën. Dit geldt niet voor medische toetsenborden, maar die zijn vaak ontworpen voor kritische ruimtes als operatiekamers en laboratoria. SaniKey Flex is een hygiënisch toetsenbord voor al die mensen die géén chirurg of wetenschapper zijn. Omdat hygiëne voor ons allemaal belangrijk is.
SaniKey Flex is een betaalbaar hygiënisch toetsenbord voor al die plekken waar hygiëne misschien niet van levensbelang is, maar wel gewoon erg prettig. Voor flexwerkplekken, bijvoorbeeld. Want wat als de mensen waar u uw toetsenbord mee deelt hoesten, niezen of hun handen niet wassen? Dan is uw toetsenbord al snel een speeltuin voor bacteriën!
Met SaniKey Flex kan iedereen dit probleem ondervangen. Het toetsenbord is eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren. En dan heeft het óók nog een actieve antibacteriële bescherming. Een sterk wapen in de strijd tegen onhygiënische werkplekken dus!
Let op: Dit product bevat zilverionen, een biocide die de groei van micro-organismen op het productoppervlakte beperkt.
Actieve bestandsdelen: EC 608-534-1 - Zilverfosfaatglas.
Afmetingen 480mm x 170mm x 20mm
Schoon te maken met alle gangbare schoonmaakmiddelen die gekeurd zijn voor medisch gebruik
Water en stof bestendig volgens IP66 norm
Unieke antibacteriële coating met zilverionen die het vormen van micro-organismen tegengaat
Zeer comfortabele en lichte toetsaanslag
Aansluiting USB 2.0
Compatible with Microsoft Windows 10/8/7/Vista/XP/2000/ME/98, Mac OSX 10.5+
Plug en play: Makkelijk te installeren, drivers zijn niet nodig
Gecertificeerd volgens de normen voor Elektrische Veiligheid (EN60950)
Hygiënisch wit oppervlak
Let op: Dit product bevat zilverionen, een biocide die de groei van micro-organismen op het productoppervlakte beperkt.
Actieve bestandsdelen: EC 608-534-1 - Zilverfosfaatglas.
IP66
EN60950-1
In januari 2014 werd een ziekenhuis in Hoorn gedwongen de Intensive Care enkele dagen te sluiten vanwege de aanwezigheid van VRE: een darmbacterie die in de afgelopen jaren in verschillende Nederlandse ziekenhuizen is aangetroffen. De VRE-bacterie is niet heel gevaarlijk voor de patiënt, toch vormt de aanwezigheid in ziekenhuizen een serieus gevaar. De bacterie is namelijk bestand tegen verschillende soorten antibiotica en zou deze resistente eigenschappen kunnen overbrengen op andere, meer gevaarlijke bacteriën. Voor zulke microscopisch kleine beestjes kunnen die bacteriën ons toch maar een hoop ellende bezorgen. Wat doen ziekenhuizen eigenlijk om zich hiertegen te wapenen?
Lees verderBedrijven met 50 fulltime medewerkers zijn gemiddeld 70.000 euro per jaar kwijt aan kortdurend ziekteverzuim, zo blijkt uit een onderzoek van CyberClean. Één van de veroorzakers van dit ziekteverzuim is gebrek aan hygiëne op kantoor. Met een dagelijkse reiniging bespaart een middelgroot bedrijf al gauw zo’n 10.000 euro per jaar.
Lees verder