Nieuwsbrief - Maart 2021
Editie 122

Met CareScreen door de lockdown heen!

Hoe langer de lockdown, hoe groter de impact op ons mentale welzijn. Voor iedereen is het moeilijk, maar niet in de laatste plaats voor onze ouderen in verpleeghuizen, die noodgedwongen in een beschermde bubbel leven. Een bezoekje van familie voelt niet hetzelfde wanneer ze staan te zwaaien achter een raam van plexiglas. Dat wil eigenlijk niemand, maar wat heb je voor keus wanneer elke arm om een schouder het begin kan zijn van een lokale uitbraak? Hopelijk gaan de vaccinaties dit snel oplossen! In de tussentijd doen wij wat we kunnen om het verblijf in de bubbel zo aangenaam mogelijk te maken.

Dat doen we onder andere met CareScreen: een softwareplatform dat bewoners meer controle geeft. Met CareScreen kunnen ze bijvoorbeeld zelf maaltijden bestellen, de verwarming een graadje hoger zetten of een verpleger om hulp vragen. TV en Radio kijken, maar ook juist hele gerichte informatie ontvangen. Over de afdeling bijvoorbeeld, of over een geplande behandeling. Maar het belangrijkste is misschien wel dat CareScreen een ideale tool is om in contact te blijven. Zo maken we het extra gemakkelijk om te videobellen met familie, vrienden en zorgverleners. Zo bouwen we een brug naar de tijd dat die arm om de schouder weer mogelijk is.

Peilinguitslag: hoe praat jij het liefste bij?

In onze vorige nieuwsbrief vroegen we jou hoe jij in deze lockdown het liefste met ons bijpraat. We hadden geen idee welk antwoord we konden verwachten en de uitslag toont misschien ook wel aan waarom. Die is namelijk behoorlijk verdeeld. We denken dat het voor iedereen een beetje zoeken blijft naar de handigste nieuwe omgangsvormen. Er is gewoon niet één hoed die ons allemaal past. Prima toch? Wij zijn sowieso van het flexibele maatwerk, dus die veelzijdigheid kunnen we wel waarderen!

Volgende nieuwsbrief verzinnen we weer een nieuwe poll. Zo leren we onze lezers steeds wat beter kennen. Stem jij dan ook weer mee?

De datAshur PRO: Fort Knox in je broekzak

USB-sticks zijn superhandig, maar wat raak je die kleine dingen snel kwijt! Dat is niet zo erg als er alleen maar vakantiefoto’s opstaan, maar de ene data is de andere niet. Met patiëntgegevens kun je bijvoorbeeld niet voorzichtig genoeg zijn. Omdat de AVG dat voorschrijft, maar natuurlijk vooral omdat je écht niet wilt dat er medische gegevens van je patiënten op straat komen te liggen!

Met de datAshur PRO kun je bestanden uitwisselen zonder nare risico’s. Het is namelijk niet zomaar een USB-stick. Het is Fort Knox in je broekzak! Alles op deze professionele digitale kluis wordt supersterk versleuteld en is alleen te ontgrendelen met een pincode van 7-15 cijfers. Lekker veilig. Zo krijg jij geen paniekaanval wanneer je niets meer in je zakken voelt!

Website-update: de livechat is live

Nu onze nieuwe website online is zou je kunnen verwachten dat onze ontwikkelaars even achterover leunen en uithijgen. Maar ja, dat zit ze niet in het bloed. Ze zijn onvermoeibaar en op een missie. IJverig werken ze door aan het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Sinds kort vind je daarom op elke pagina van onze website een livechatknop. Klik je hierop dan kun je ons direct een berichtje sturen. Je krijgt dan geen antwoord van een chatbot maar een persoonlijk berichtje van Vincent, Kim of Simone. En zijn ze er even niet? Dan kun je in de chat je gegevens achter laten. We komen dan z.s.m. op je vraag terug!

Onze Socials: YouTube

Je hoort wel eens dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Als dat klopt dan is een filmpje een complete bibliotheek. Daar kun je lekker snel informatie mee opnemen! Wij gaan ons daarom wat meer richten op video en hebben grootse plannen. Volg je ons nog niet op YouTube? Dan is dit het perfecte moment om dat te gaan doen!

Op ons kanaal plaatsen we filmpjes van onze producten en oplossingen. Zo krijg jij daar een beter, completer beeld van. Maar we gaan het echt niet alleen maar over onszelf hebben. We plaatsen ook regelmatig filmpjes van innovaties en bijzondere oplossingen voor de zorg. Dingen die we zelf leuk of interessant vinden. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van wat wij doen, maar ook van alles dat er om ons heen gebeurd. Een rondleiding door de veranderende wereld van zorg & technologie in korte, vlotte video’s. Dat klinkt toch veel beter dan een tekst van 1000 woorden?

De zorg in het nieuws

Organisatie

adres: Westbaan 350 B21, 2841MR Moordrecht
tel: +31 182 379 377
whatsapp: +31 642 454 358
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Demi Bolleman Tim Baas Jacky Heijnis
Simone Kuijvenhoven Bob Hopmans Vincent Wajon