Nieuwsbrief - Februari 2021
Editie 121

On-line werk in uitvoering

新年快乐! Dit is onze eerste nieuwsbrief in het Chinese jaar van de Os en die trappen we af in stijl: met een klassiek Chinese wijsheid.

“Een reis van 1000 mijl begint met een eerste stap.”

Die oude spreuk voelt ook vandaag heel relevant. We zijn namelijk net aan zo’n lange reis begonnen, een compleet nieuwe website. De eerste stap hebben we onlangs gezet. Misschien is die je wel opgevallen. Onze website ziet er een stuk moderner uit (vinden we zelf) en werkt beter op je mobieltje. Toch is onze reis van een 1000 mijl pas net begonnen.

De komende maanden houden we de pas erin en dat ga je merken. De inhoud en indeling van de website gaan flink op de schop. Ook dat gaat stap voor stap, maar met een helder doel aan de horizon. Een website waar het voor jou supereenvoudig is om te vinden wat je zoekt!

Poll: hoe praat jij het liefste bij?

Over lange reizen gesproken, het afgelopen jaar voelt een beetje als een rit in razende trein. De ene na de andere gebeurtenis flitste voorbij en nergens konden we uitstappen om even rustig te reflecteren. We moesten onze medepassagiers constant op afstand houden, terwijl we eigenlijk juist behoefte hadden aan een praatje. Dat is niet veranderd. Liefst zouden we samen met een goede kop koffie terug- en vooruitblikken, maar het lijkt er op dat die lockdown nog wel even voortduurt. Daarom is onze vraag aan jou: hoe praat jij het liefst met ons bij?


Deze poll is uitgeschakeld. Stemmen is helaas niet mogelijk via de webversie van de nieuwsbrief.

Formex Telecare: thuis in verpleegoproepsystemen

Formex Telecare is nieuw maar de mensen die er werken zeker niet. Die brengen een bootlading kennis en ervaring mee als het gaat om zorgoplossingen voor slim en veilig wonen. Met die ervaring leveren we direct vanuit de startblokken de beste kwaliteit en service.

Zo is Formex Telecare helemaal thuis in verpleegoproepsystemen. Die zijn er in vele soorten en maten en bestaan uit een bonte verzameling van samenwerkende componenten. Alarmknoppen, sensoren, pagers, dat soort dingen. Een hoop techniek, maar uiteindelijk gaat het om wat die techniek je brengt: patiënten/bewoners die blij worden omdat ze snel en efficiënt geholpen worden.

Laat het technische gedeelte daarom maar vooral aan ons over. Wij kijken hoe jij werkt, bedenken een oproepsysteem dat bij je past en kunnen het ook nog installeren, configureren en beheren. Het enige dat jij hoeft te doen is er de vruchten van plukken!

Vraag nu gratis de Toetsenbox aan!

Wil je hygiënischer werken? Kijk dan eerst eens naar je toetsenbord. Daar zit je tenslotte de hele dag met je handen aan. Wist je dat wij het meest uitgebreide assortiment medische toetsenborden en muizen hebben? Dat is niet omdat we je graag keuzestress bezorgen maar omdat het voor iedereen anders is wat ze prettig typen vinden. Ons advies is dan ook om ze vooral allemaal uit te proberen voordat je een keuze maakt.

Voorheen kwamen we met een stapel toetsenborden bij je langs zodat je ze uitgebreid kon vergelijken. Door corona is dat lastig, dus doen we het nu anders. Onze populairste medische toetsenborden en muizen hebben we samen in een demobox gestopt die je gratis kunt aanvragen. Die box sturen we naar je op zodat jij op je gemak de verschillende exemplaren kunt uitproberen. En ben je uitgetest? Dan stuur je de box gewoon weer naar ons terug. Lekker gemakkelijk en coronaproef!

De eerste ouderen aan de slag met VR van Healthy Mind

Ken jij Healthy Mind al? Dat is onze oplossing voor angst- en pijnbestrijding met gebruik van Virtual Reality. Met een VR-bril op ga je volledig op in een digitale wereld die er niet alleen heerlijk ontspannen uitziet, maar ook volledig is ingericht op basis van psychologische principes. Zo weten we zeker dat je er volledig in tot rust komt!

Over de grens heeft Healthy Mind zich al bewezen maar in Nederland zijn we pas net begonnen. Afgelopen week hebben we onze eerste pilot uitgevoerd! Een aantal bewoners van een zorginstelling mocht de bril uitproberen. Dat was voor sommige ouderen even wennen, terwijl anderen het direct geweldig vonden! Superleuk om die verschillende reacties te zien. Wil jij ook een gratis proefopstelling van Healthy Mind bij jou op locatie? Laat het ons dan even weten!

De zorg in het nieuws

Als artsen en verpleegkundigen minder informatie over patiënten en behandelingen hoeven bij te houden dan kunnen ze per week twee uur overhouden. Dit concluderen wetenschappers na een onderzoek van het Radboudumc, UMCG en Rijnstate.

Bron: nu.nl

Organisatie

adres: Westbaan 350 B21, 2841MR Moordrecht
tel: +31 182 379 377
whatsapp: +31 642 454 358
e-mail: info@formex-medical.nl

 
Demi Bolleman Tim Baas Jacky Heijnis
Simone Kuijvenhoven Bob Hopmans Ronald Brautigam